web analytics
Hei Mikke!

Gneis og MT

11.10.2015 // bruks, div

Først var vipåmeldt MT, så ble det ingenting pga manglende figuranter og så på torsdag så var det likevel plass til oss. Hurra! Fredag kjørte vi over, overnattet på hotell og lørdag skulle vi så ut i ilden.

Jeg skal innrømme at vi var litt usikre på om hun skulle klare det. Hun har jo sine greier og en MT er tøff. Så fikk jeg følge med i løypa på første hund og innså at hun skulle i alle fall fikse håndteringen, kanskje leke littegranne, og ellers trodde jeg hun ville være ok.

Men Gneis lar seg håndtere, hun leker med ukjent som om det er helt dagligdags og er ellers sånn passe intens gjennom resten av løypa. Full fest på skuddene!

Og hun får godkjent og det med god margin. Hele 379 poeng.

TILLEGG 27.10.15: Det viser seg at dommerne har talt feil den dagen – Gneis fikk faktisk 397 poeng!

Dommere sa en hel del og det er mye jeg allerede har glemt. Hun er veldig engasjert i leken, ikke redd, men synes folk er litt unødvendige. Veldig intens i alt hun gjør og det gjør det at det koker i hodet og hun tipper over. Antagelig derfor hun blir så ivrig på skuddene på slutten. Hun skjønner noe er på gang og oppdager også figuranten i skogen. Noe aggressivitet, men ingenting overdrevent. Litt skummelt i ny og ne. Konsentrasjonen litt på ville veier fordi hun er så høyt oppe.

Neste punkt på listen blir å finne ut av eksteriørdelen og ta den til våren. For Gneis må jo nå få den KORAD-tittelen!

(Hele skjemaet for den spesielt interesserte.)

Legg gjerne igjen en kommentar!