web analytics
Hei Mikke!

Vinterens prosjekter: kryp

12.10.2015 // bruks, film, lydighet

Såh…

Denne vinteren valgte jeg å ikke benytte meg av klubbens tilbud om innetrening. Litt for mange folk og litt for dyrt. Så da er høsten og vinterens prosjekt å lære inn og pirke på div øvelser som ikke krever mye plass eller godt føre. Kryp, hals, forangående i line, neseprøven, avstanden etc. Dvs litt slike øvelser som ellers blir litt kjedelige sammenlignet med andre eller krever litt ekstra oppmerksomhet.

Etter helgens MT innser jeg også at vi må nok bruke litt tid på fellesdekken med skudd også, for kjenner jeg Gneis rett så har den adferden satt seg allerede. Begynne med klapping (far har en bra klapp som minner litt om skudd!), jeg har funnet filmer med lyd av skudd på youtube og klubben har startpistol som vi kan jobbe med til våren. Så typisk Gneis. De fleste som må jobbe med det opplever at hunden er redd/usikker på skuddet. Gneis lurer derimot på hvor moroa er. Typisk SkrulleGneis.

Uansett. Første punkt på listen fikk bli kryp og det er nok en øvelse vi får jobbe med jevnt gjennom vinteren. Øvelsen er krevende og Gneis har lite styrke i bakparten, så vi må bruke litt tid på denne. Målet er øvelsen i øverste klasse i bruksen; 12 meter kryp med holdt og en vending.

Legg gjerne igjen en kommentar!