web analytics
Hei Mikke!

Hurtigoppdatering

01.10.2015 // hverdag

Jeg innser at hverdagen begynner å bli litt travel, og når jeg ikke er på jobb, ja, da prioriteres hundene. Ikke bloggen. Så hva har egentlig skjedd den senere tid?

+ ClickerCamp og sporkurs.
Gneis og jeg dro på jentetur i juli! For å gå spor på Finnskogen med Tobias fra SWDI. Hun startet helgen med å ikke gå spor i det hele tatt og jeg endte opp med å fnise litt nervøs. Spesielt etter å ha fortalt at vi har gått harde spor i 2,5 år. Heldigvis snudde hun denne trenden og gikk en hel del gode spor resten av helgen. Gneis kan!

+ 100 platsar, 100 dagar.
Jeg er vel en av de som faktisk synes fellesøvelsene er artige å trene på. Det var jo definitivt ikke sånn før. Da var det et hatprosjekt og jeg utsatte det stadig. Fordi det var kjedelig Ikke så fryktelig smart – for det er jo egentlig en lett øvelse. Hunden skal ligge/sitte uansett hva. Lett øvelse og viktige poeng. I august dukket arrangementet «100 platsar, 100 dagar» opp på facebook og det er i mine øyne et opplegg å bli med på. Om man kjører det i to uker, en måned eller de fulle 100 dager. Bare et par minutter her og der og det utgjør en stor forskjell.

+ Ulv i feltsøket
Lørdager er fort bruksdag med klubben. Bruksdag tilsvarer feltsøk. Etter mye regn så var det nesten behov for badetøy da vi tråkket opp feltet, men med våte støvler og sokker gikk det til slutt. Første hund klarte seg finfint og så var det Gneis sin tur. Og hun nektet å bli med meg i skogen. Jeg måtte dra henne med meg. Hun nektet å løpe ut forbi 30 m og var ikke seg selv. Eneste gangene jeg har sett henne oppføre seg lignende er de gangene vi har møtt på villsvinet. Da må man tenke litt. Hvor var vi? Østmarka. Har man villsvin der? Nope. Andre dyr? Japp.. Gråbein.

+ Sykemeldt Mikke
Sånn bortsett fra et kne og en rygg som krangler så er bikkjene mine stort sett friske og skadefrie. Heldigvis. Så hvordan han plutselig kunne ødelegge alle fire labber på litt asfaltspor og belønning er meg et mysterium. Han som har tålt dette uten problemer i alle år. Men Mikke haltet og jeg ble redd det var både kne og rygg og endte opp med å bli veldig overrasket. Det ble skjerm, korte turer og nissesokker på labbene. Heldigvis grodde det raskt og med unntak av litt rusk i rygg og bekken så er han i fin form.

Legg gjerne igjen en kommentar!