web analytics
Hei Mikke!

Treningsmotivasjon!

21.06.2015 // lydighet

Og da kan man vel si at motivasjonen var tilbake for fullt! Finfin treningsdag i går (gleder meg til bilder!) og både jeg og Gneis hadde vanskelig for å gi oss der!

Jeg skal innrømme at jeg egentlig har tittet på eliteøvelsene i noen uker og fundert på å bare komme i gang når vi nå uansett må vente litt på debuten i kl 3 (2 måneder). Vi har tid og følelsen etter treninga i går er super, så hvorfor ikke. Flere av øvelsene vil jeg antagelig tjene på i forhold til kl 3 (bl a fellesøvelser, neseprøve og avstanden) og det er alltid gøy med litt nye utfordringer!

Og jeg er jo alltid en fan av lister:

Fellessitt 2 min med skjult fører
Hun sitter lett over 1 min i dag og jeg kan ikke se for meg at det blir et stort prosjekt med å trekke ut tiden eller å skjule fører i denne øvelsen.

Fellesdekk 4 min med skjult fører og forstyrrelser
Trekke ut tiden. Mest bekymret i forhold til forstyrrelsene med tanke på hennes issues. Tenker jeg får bruke litt tid på den delen og gjøre henne trygg på det.

+ trente litt med synlig fører og mor som forstyrrelse bare for å teste litt i dag. Null pes. Største utfordringen var egentlig da mor satte seg ned på en stol i nærheten for da var det jo plutselig anledning for kos! Tenker jeg skal framover huke tak i litt (halv)ukjente og kjøre med synlig fører før jeg etter hvert begynner med skjult der også.

Fri ved foten
Evighetsprosjekt. Liker veldig hvor vi er på vei! Kan jobbe mer med forstyrrelser (eks klapping, og det gjelder jo generelt).

Stå, sitt og dekk under marsj
Kan alle momentene (får evt ta en vurdering på om de er raske nok), sliter litt med å skille på stå og sitt. Må kanskje jobbe litt med å ikke hause seg opp ved synet av kjegler, men her hjelper kanskje rallyen oss i og med at hun er vant med å tråkke rundt dem der.

+ en liten økt på å skille kommandoer i dag og ser ut som om det begynner å fungere.

Innkalling fra dekk, med stå og dekk
Kan alle deler. Må jobbe mer med stimuluskontrollen og stå-kommandoen på en lengre avstand.

Fremadsending med dirigering, stå, dekk og på plass
Vi har kjedet sammen å løpe ut til kjegle og videre til rute før. Den neste delen har vi nå i kl 3 og sitter greit med litt mer pirk.

Apportering med dirigering
Påbegynt og ligger ganske godt an. Dirigeringen fungerer fint. Skal videre trekke ut avstander mellom kjegle og apporter og legge til den midterste apporten. (Må få kjøpt tre like apporter!)

Apportering av metallgjenstand over hinder
Hun apporterer metallapporten tusen ganger bedre enn forventet, og hun er stor fan av hoppapporten fra før, så det tror jeg skal bli en grei match.

Neseprøve
Jobber vi med as we speak. Må etter hvert begynne med at noen har tatt på de andre pinnene. Tror det kan bli en riktig så bra øvelse etter hvert!

Avstanden
Også et pågående prosjekt. Jobber jo med den i forhold til kl 3, men da er det jo lett å ta den videre mot Elite når man først er i gang. Jeg må forøvrig bli flinkere på å holde øktene korte!

Legg gjerne igjen en kommentar!