web analytics
Hei Mikke!

Halleluja!

18.05.2015 // hverdag

Rally 25042015 OODK-39

Etter flere uker med minimalt med trening pga innbilt (stress-stress-stress!) så ble jeg rett og slett møkkalei i helgen. Nå fikk det være nok. Nå måtte vi finne en måte å jobbe oss gjennom dette her. Jeg orker ikke å gå flere uker uten å trene.

Så de siste par dagene har vi hatt fokus på lette og morsomme økter. Øvelser hvor hun får jobbe selvstendig (innkalling med dekk, ruta etc) og er godt hjernevasket på. Neseprøven har overraskende nok klatrert fort på denne lista. Fvf har også vært en øvelse som har fungert (dog uten kommandering). I tillegg har jeg jobbet mest inne for der stresser hun veldig mye mindre enn ute.

I dag ble vi med på fellestreninga for rallyen for første gang på noen uker. Litt ekstra spent. Oppvarmingen gikk forholdsvis greit. Hun var noe stressa her, men fvf roer henne heldigvis ned litt. Dessverre smalt det likevel under første runden på banen. En av de andre hundene bjeffet, hun eksploderte og jeg var redd jeg mistet henne der. Heldigvis klarte en dekkommando og litt godbiter å bryte henne ut av det og vi fikk fullført uten noe mer tull. Og runde to fløt fint uten en eneste antydning til stress!

Da avsluttet vi rett og slett der. Herregud så deilig! Endelig hadde vi en vettug trening UTE med andre folk og uten dette vanvittige stresset. Vi er nok over den verste kneika nå, heldigvis, og vi får bare jobbe på fremover. Jeg meldte jo oss på D-spor den 27. mai før innbilten virkelig satte inn og har holdt pusten siden. Nå ser det dog ut som om vi faktisk kan stille.

Bilde tatt av Christina Sepulveda.

Legg gjerne igjen en kommentar!