web analytics
Hei Mikke!

Trøstepremie

06.05.2015 // bruks

I stedet for debut i kl 3 ble det med beste Silje og Grim en sporøkt på søndag. Ikke feil i det hele tatt. LP er hovedprioriteten i år og da blir det uheldigvis ikke like mye spor. Men da smaker jo selvfølgelig hver økt ekstra godt!

Mikke fikk rundt 200 m langt spor med godt og blandet av underlag. Jeg prøvde å være litt kreativ og klatret litt opp på kanter, rundt hekker, mellom stolper etc. Et helt greit spor. Mikke var noe trøtt etter en både jobb og besøk dagen før (det tar på å å smiske med Grim) og det påvirket selvfølgelig noe, men alt i alt helt greit. Han vet hva han gjør og han gjør jobben sin.

Har man selskap får man utnytte dem og jeg satte Silje i arbeid. Så nyttig og gøy å få gå et spor man ikke vet hvor bærer hen. Litt ekstra spenning ble det også pga innbilten, ville Gneis være like stressa som i fjor eller ville noe av årets gode trening skinne gjennom?

Og fader heller! Det var på ingen måte et 10’er spor slik vi hadde nylig i skogen, men herregud så bra hun jobber! Det er ingen tvil om når hun har sporet i nesa eller ikke. Omtrent 200 m dette også, med varierende underlag og artige utfordringer. Hun startet før jeg visste ordet av det og trakk godt i lina. Hun går raskere enn Mikke, men jeg liker det. Det er ikke lenger for fort og hun går veldig nøyaktig.

Hun var også noe trøtt (og full av hormoner) og falt litt av underveis, men i det store og det hele er jeg superfornøyd. Det er ikke ofte jeg trenger å «tvangsroe» henne lenger, hun finner riktig modus selv og gjør en super jobb! Virkelig!

(Alle bilder tatt av Silje.)

Legg gjerne igjen en kommentar!