web analytics
Hei Mikke!

Rally på Brekke

25.04.2015 // konkurranse, rally

Hjertet mitt ligger hos LP og bruksen, men rallylydigheten er ikke så dum den heller. I regnværet i dag, på Brekke i Maridalen, fikk både Gneis og Mikke kjøre seg i rally kl 1. Gneis som debutant, Mikke på jakt etter opprykket.

Jeg liker vanligvis tidligere startnummer, men i dag kjente jeg at jeg gjerne skulle hatt en eller to før oss i ringen. Så man hadde hatt tid til å se på banen mens andre gikk og puste litt før man skulle inn i ringen.

Vi hadde en overraskende fin oppvarming. Litt påvirket og lav av regnet, men rolig og fokusert. En veldig behagelig Gneis. Da er det ekstra ergerlig at jeg skulle gå og ødelegge for oss i ringen. Ble helt blank i skallen omtrent halvveis og føler det ødela veldig for den flyten vi hadde. Og så på nest siste skilt gjorde Gneis riktig, jeg fikk det for meg at det var feil og repeterer og det direkte opprykket glipper. Fader så surt!

Det ble trekk for to repetisjoner, snusing og stram line. Totalt ble det 187 poeng, 9. plass av 29 stk og ett napp.

En ting jeg er veldig fornøyd med er hvordan hun taklet været. Hun blir vanligvis litt manisk på regndråper og skal fange disse, så vi har trent lite i regnvær. Da har det også bare blitt mer fartsøvelsen hvor hun har klart å glemme regnet. Derfor var jeg også litt spent på hvordan hun skulle fungere i dag. Null problem!

Rally 25042015 OODK-38

Mikke hadde jeg ikke store forhåpninger for i dag. Treningene den siste uken har ikke vært en kjempesuksess og Mikke har vært en blanding av sprettball og «lost in space». Og det kombinert med et sent startnummer (nummer 27 i klassen) gjorde at jeg ikke hadde troen.

Tok han ut forholdsvis tidlig og vi varmet opp ganske pent. Litt tur og titte på de andre, litt rally i ny og ne. Og selv om han så ganske druknet ut på et tidspunkt så virket han fin. Veldig fin egentlig!

Vi fikk tre poeng trukket for tre trege sitter, men ellers gikk vi overraskende bra. 197 poeng totalt, 1. plass (!!) av 29 og direkte opprykk til kl 2. Hvem hadde trodd det?? Sabla moro at det er han som klarer å overraske og prestere!

Rally 25042015 OODK-108

Jeg trodde ikke vi skulle gå mer rally før til høsten – enten så kræsjer det med jobb, LP-stevner eller annet, men det viste seg jo at Mossestevnet den 14. mai lå på en rød dag. Og de hadde tilfeldigvis utsatt fristen til i dag. Så da skal Mikke få prøve seg i kl 2 (jeg gleder meg massivt til å kjøre uten kobbel) og Gneis skal få sin revansj i kl 1!

(Foto: Christina Sepulveda)

3

 1. Therese says:

  Grattis till uppflytt med Mikke!
  Nästa gång tar du det med Gneis också ;)

 2. Lisa says:

  Tusen takk! Nå er det bare å jobbe på så jeg ikke ødelegger for hundene underveis. :p

 3. Monica says:

  Söta Gneis så lik sin syster lycka till nästa gång.

Legg gjerne igjen en kommentar!