web analytics
Hei Mikke!

Planer

04.04.2015 // film, lydighet

På søndag er det fire uker siden vi gikk kl 2 og tok opprykket. På søndag er det også fire uker til vi skal debutere i kl 3.

Galskap? Ja, kanskje det. Morsomt? Definitivt!

Med Gneis kan jeg sette slike mål og jobbe som bare f*** de neste dagene og ukene. Hun får aldri nok! Og selv elsker jeg presset. Hva kan vi få til? Hvor går grensene?

Treningene flyter også så godt. Fellesøvelsene sitter bedre enn forventet, fvf begynner å bli bedre og innkallingen, metallen, apporteringa over hinder og sitt under marsj sitter ganske bra. Ruta har jeg ikke tatt tak i enda, neseprøven har vi hatt fremgang på og avstanden, som er denne ukens prosjekt, har også utviklet seg i riktig retning.

Totalt ligger vi kanskje et sted mellom 70 og 75% av der hvor jeg vil være når vi krysser det ringbåndet for å gå kl 3. De resterende 25-30% på fire uker?

Hell, yeah! Den tar vi!!

2

  1. Marie says:

    Utrolig kult at du har fått en hund som virkelig passer deg sånn sett med at dere kan jobbe skikkelig hardt noen uker før stevnet og kjøre på! Det er moro å hive seg uti det og bare se hvordan det går. Lykke til :D

  2. Lisa says:

    Ja, jeg har vært veldig heldig med Gneis! :D Takk!

Legg gjerne igjen en kommentar!