web analytics
Hei Mikke!

Alle gode ting er tre…

08.03.2015 // konkurranse, lydighet

… og i dag gikk vi vårt tredje stevne i kl 2.

Beste lille Skrulla mi!

Da vi møtte opp og jeg fikk se området så var ikke følelsen mye god. På venstre side hadde vi agility, på høyre side hadde vi rally-LP og det var trangt rundt ringen. Gneis var påvirket, dempet og syntes det var ubehagelig. I tillegg så jeg at avstanden i avstandsdirigeringen var noe lengre enn hva jeg har trent med. Mine ben er visst litt kortere enn dommerens… Så nei, jeg hadde ikke tro på noe opprykk i dag.

Så satte vi i gang. Inn i andre fellesdekk og ved siden av en tervueren (å hjelpes – klarer Gneis å motstå??). Men hun ligger fint og vi klarer oss uten dk både ned og opp! Kult!

Videre oppvarming går dårlig. Jeg har definitivt ikke med meg den vanlige Gneisen. Men hva gjør man? Vi kjører på. Vi må i alle fall prøve! Inngangen går bra og hun kjenner tydeligvis den lille treningen vi har gjort der. Og når vi står der klare for å starte. Ja. Da er Gneisen der.

Halleluja!

Da var det godt å vite at det var bare å kjøre på. Jeg visste at hun ville henge med.

Dommer for dagen var Svein G. Rønning:

Fellesdekk 9,5 – Flyttet litt på bena.

Fri ved fot 8,5 – Litt rusk her og der og noe framdrift. Følelsen var veldig god!

Dekk under marsj 9 – Jeg «markerer» visst og klarer heller ikke å la være å snu meg for å forsikre meg om at hun la seg. Hups!

Innkalling med stå 9,5 – Litt skjev utgangsstilling på slutten, men stoppen kunne nesten ikke ha blitt raskere i følge dommer!

Stå under marsj 8,5 – Tjuvstarter litt når jeg kommer inn, ellers usikker på hva han trakk for.

Ruta 7,5 – Løp ut til nærmeste kjegle på venstre side, men jeg fikk dirigert henne inn.

Apportering 8 – Lyd.

Hinder 8 – Hopper skjevt og et øyeblikk var hun i ferd med å løpe rundt hinderet tilbake. Reddet seg inn heldigvis.

Avstand 8 – Dommerens 5 m var tydeligvis lengre enn mine 5 m og jeg fikk litt smått panikk. En dk på første oppsittet, men etter det gjorde hun en god jobb.

Helhet 8,5 – Vi fikk noe lyd under fartsøvelsene, dessverre, og dette måtte dommer trekke oss for. På vei ut fra ringen møter ringsekretæren meg med apportbukken og sier: «Fader! For en hund du har!!». For en bonus!

Totalt 170 poeng – 1. premie og 1. plass av 9 deltagere

Ikke bare klarte vi opprykket, men vi vant! For andre gang i vår konkurransekarriere. Utrolig! Senere viste det seg at av alle deltagere som gikk klasse 2 lørdag og søndag så var vi de eneste som klarte opprykket. (Litt trist, for det var mange dyktige der som hadde fortjent et opprykk…)

Men tenk! Gneis er en klasse 3-hund! Det er lov å bli litt stolt da?

2

  1. Monica says:

    Grattis än en gång .Jag blir så inspirerad av att ta tag i lydnaden igen när jag läser om er. Det ska gå, bara träna lite till. Ser fram emot att höra om nästa klass!

  2. Lisa says:

    Tusen takk for en fin kommentar! Og ikke gi dere – jeg er sikker på at dere vil få det til! :D

Legg gjerne igjen en kommentar!