web analytics
Hei Mikke!

D4A/Nordisk vinner 2014

24.11.2014 // utstilling

Er det lov å si at det beste med dagen var det at Gneis hoppet på dommer?

Ja? Nei?

Jeg må le litt. Det høres jo passe dumt ut, men jo, det er faktisk nesten det jeg er mest glad for.

Vi hadde Colm Hastings som dommer og det var så absolutt en mann jeg kunne tenke meg å stille for igjen. Hyggelig og avslappa med litt humor på lager. Som ga oss en Very Good denne gangen. For Gneis fyra opp under første runden hvor vi løp alle mann og jeg fikk henne ikke ned på jorden igjen. «She had too much fun in the ring today» sa dommer og ga meg en blå.

Resultatet betyr ikke så mye og jeg bryr meg ikke så mye om å være listefyll. Nå har hun det hun trenger for mulige championat vi skal satse på og per nå så er jeg mer enn fornøyd med det.

Det at Gneis faktisk valgte å hoppe opp på dommer, at hun valgte å gå bort til et helt ukjent par og ønske seg kos, og at hun tigget mat fra flere halvveis ukjente folk – det betyr så jævla mye mer. Greit nok, hun fyrer opp og kjefter heftig på enkelte firbeinte, men det tror jeg at vi aldri helt kommer til å unngå i den settingen. Det er tøft med så mange bikkjer så tett på. Likevel kunne jeg flere ganger se at hun faktisk tok seg i det. Hun gjorde seg klar, føk frem og skulle til å utagere og plutselig så bråstoppet hun og kom tuslende tilbake.

Eneste negative med dagen var den kritikken vi ikke skulle få. Jeg savnet den. Det hadde vært interessant å få vite hva dommer ellers syntes om Gneis, hva som var positivt og hva som var negativt, men det er ingenting jeg mister nattesøvnen av.

Nei, jeg hadde en sabla bra dag, jeg!

Legg gjerne igjen en kommentar!