web analytics
Hei Mikke!

Generalprøven

04.07.2014 // konkurranse, lydighet

Et år siden så kunne vi ikke gå fvf for Gneis syntes utgangsstillingen var skummel og ubehagelig. Om hun ble skremt/noe gjorde vondt under trening overførte hun del følelsen til miljøet og hun meldte seg ut. Økta var over. Utrolig frustrerende og trist. Til tross for hennes usikkerhet så har jeg sett mye bra fra henne under trening, men under den perioden i fjor… Ja, da hadde jeg egentlig mest lyst til å gi opp og så for meg at vi aldri kom til å konkurrere.

I vinter en gang begynte det å løsne. Plutselig gikk ikke jorda under med én gang det skjedde noe negativt og flyttet vi oss en meter eller to så kunne vi fortsette å jobbe. Bare det var en liten seier! Så løsnet brått apporten etter over et år med trening. En måneds tid senere bestemte jeg meg for å teste iHarmoni og i kombinasjon med en tredje løpetid og alder så har det gjort underverker. Gneis har funnet en ny glede og selvsikkerhet i treningen som jeg omtrent ikke har sett før. Og da løsnet det virkelig for alvor!

Jeg har derfor vurdert et uoff stevne eller bronsemerkeprøve bare for å teste henne, se om hun demper meg like mye i fjor og for å se hvor vi er. Og det var så gøy! Selv om jeg var pokker så nervøs underveis. Knærne skalv heftig under enkeltdekken, jeg følte jeg var periodevis veldig stiv. Det var noe med det at dette er helt nytt. Vi mangler rutiner og jeg vet ikke helt hva Gneis trenger for å fungere best mulig.

Gneis gjorde, til tross for mine nerver, en sabla god jobb, hun var glad og trygg underveis og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd!

Dommer for dagen var Cathrine Strålsund:

Tannvisning 10

Lineføring 8 – Noe framdrift bl a, sikkert noen skjeve holdter og litt ploging?

Dekk fra holdt 9,5 – Litt framdrift igjen som også resulterte i en skeiv dekk. Kom med kommentaren «nydelig neddekk» fra dommer!

Innkalling 10

Stå under marsj 10

Enkeltdekk 9 – Dk på oppsitt og litt snusing, ellers lå hun veldig fint.

Helhet 10 – Dagens favorittpoeng!

Totalt 171 poeng av 180 mulige – 3. plass av 7 deltagere

Legg gjerne igjen en kommentar!