web analytics
Hei Mikke!

FVF: uke 2

24.11.2013 // film, lydighet

Venstrevendinger + raskere holdter

Uke 2 er over! Vi har fått til en fem økter denne uken og jeg filmet nr to og fire.

Hovedproblemet er venstrevendingene hvor han marsjerer på, litt i sin egen verden (?) og havner foran meg når jeg da skal svinge. Noe upraktisk og vi får jo ingen plusspoeng for mine svalestup over Mikke. Så i tillegg til å rydde opp i det så ville jeg ha Mikke til å bruke bakbena skikkelig i vendingene og svinge bakparten inn etter seg. Ved hjelp av rygging har vi fått en forbedring der, men det er noe vi får fortsette med til det sitter 100%. Også fordi jeg har endret hvordan jeg går vendingene og det er langt igjen til det går automatisk!

Holdtene har gått bra og jeg liker at han er litt mer obs på riktig posisjon. Ofte retter han seg opp av seg selv om han havner litt for langt fremme o.l.

Så! Filmen for de spesielt interesserte:

Legg gjerne igjen en kommentar!