web analytics
Hei Mikke!

Konkurranseplaner

26.11.2013 // film, konkurranse, lydighet

Jappjapp. Det ble ikke noe opprykk til kl 3 i år. Surt, men sånn er det innimellom. Innimellom går det bare ikke og det er ingenting å gjøre med det. Heldigvis er det nye sjanser neste år! Planen nå er at vi prøver oss igjen i kl 2 i midten av januar. Sitter fellesdekken og ting går ellers bra regner jeg med at vi klarer et opprykk. Klarer vi det opprykket så tenker jeg at vi prøver kl 3 i mars (evt blir det klasse 2 på ny om vi ikke får det til i jan). Vi har ikke fryktelig mye igjen og jeg regner med at vi får resten i boks i løpet av vinteren.

Etter Slitu-stevnet i oktober så har det blitt tid for en del funderinger og panneklasking. Pinlig nok innså jeg at jeg har fullstendig glemt konkurransetrening de siste månedene, og ingen trening med forstyrrelser utenom det som er der fra før. Dårlig! Det eneste jeg fokuserte på var å få alle øvelsene i boks.

Jeg tenker også jeg skal titte mer på «belønninger» i ringen framover. Den siste tiden har jeg brukt div triks fordi Mikke synes det er gøy, men jeg ser jo at det girer han opp mer og med det kommer det mer lyd. Jeg trenger ikke å oppmuntre til mer bjeffing, Mikke er korgutt nok fra før.

Vi skal også baklengskjede de siste øvelsene og se hvordan det fungerer. Nå har jeg opplevd dobbel- og trippelkommando på dekk fra utgangsstilling på avstanden de to siste gangene og jeg håper at vi kan få litt mer piff i Mikke ved hjelp av baklengskjedingen. I tillegg så har nerden i meg veldig lyst til å bare teste det for moro skyld.

Jeg har i tillegg innsett at jeg må pugge regler. Rett og slett. F. eks. så husker jeg aldri hvordan stå under marsj avsluttes i kl 2. Jeg husker ikke hva som kommer som neste øvelse og vil jo da også alltid være litt uforberedt. Og jeg er jo også en del av dette laget. Mye avhenger av at jeg også gjør jobben min. Ikke tuller rundt (vimsehode!) og er generelt lite konsentrert.  Jeg leser forøvrig Lyckas på tävling og Bli best med mental trening om dagen. Mye interessante tanker og gode tips. Så absolutt ting jeg skal ha med meg inn i ringen neste gang.

Så får vi se i januar. Om dette utgjør en forskjell eller ikke. Men det er også det som er litt interessant. Å fundere, teste, fungerer det? Ikke? Hva kan man evt endre? Man blir jo heldigvis aldri utlært.

Legg gjerne igjen en kommentar!