web analytics
Hei Mikke!

Siste nytt

15.09.2013 // hverdag


San Francisco, USA.

Jeg skjønner det kommer til å bli en travel høst når man skal prøve å få til alt. Vi begynte med en skikkelig magesjau på begge, som også gjorde at Mikke og jeg mistet kl 2-debuten vår i Hønefoss. Så vi prøver på ny 12. okt i Askim. Dagen etterpå begynte jeg på skolen igjen og hjelpes. Det kommer til å bli et krevende år innser jeg. Lange dager og mye store prosjekter, og jeg sitter med dårlig samvittighet overfor to kelpier som ikke alltid får alt det jeg synes de burde få.

Midt oppi dette så ble det også en tur til USA med familien. Ja, jeg koser meg på ferie, men samtidig bruker jeg mesteparten av tiden på å savne de firbente hjemme. Heldigvis har de hatt det fint hos oppdretter-Cathrine og Marion. Underveis i ferien fikk jeg også beskjed om at vår planlagte spordebut blir utsatt. Stevnet var av div grunner flyttet både med tanke på dato og sted og kræsjet dermed for vår del. Så nå blir det debut først i november.

Gneis skal få prøve seg uoffisielt på sonenmesterskapet i oktober og jeg leker også litt med tanken på om hun skal få prøve seg offisielt i Askim samtidig med Mikke. Men jeg er langt i fra sikker. Jeg lurer også på om hun skal få vinteren på seg til å vokse litt før en debut neste vår. Vi har jo ikke mye igjen på øvelsene, men hun er fortsatt ung og det skjer litt ting i hodet hennes. Så vi får se! Ellers blir det noen runder i ringen på D4A i november og etter litt fundering fram og tilbake så skal hun da få gå sin siste gang som junior.

Men mest av alt så skal vi få til noen gode turer i skogen. Jeg elsker høsten og skogen nå er virkelig det beste stedet å slappe av og henge med disse to skrullingene!

Og ja, Mikke sitter under her med en boble i munnviken.

Legg gjerne igjen en kommentar!