web analytics
Hei Mikke!

Mot 2014!

25.11.2013 // hverdag

Jeg elsker følelsen av blanke ark som et nytt år bringer og å skape nye mål. Uten mål så tror jeg fort vår trening hadde blitt passe meningsløs for jeg trenger å ha noe å jobbe mot. En del av målene føles noe ambisiøse og de krever litt av meg for at vi skal komme i mål. Men hvorfor ikke? Jeg tenker jeg kan bli flinkere til å presse meg selv, tråkke litt ut av komfortsonen min og ta litt sjanser!


Her blir det fortsatt ikke noe gjeting på sauer, kun Gneis.

Mikke

LP
+ opprykk til kl 3
+ start i kl 3
+ opprykk til kl elite

Vi gir oss ikke helt enda! Nytt forsøk på kl 2 i januar og jeg håper vi får opprykket da. Klarer Mikke å holde seg i skinnet (og lar kjeglene stå) samt ligger på fellesdekken så er det langt fra umulig. Går det bra så blir det muligens kl 3 i mars.

BRUKS
+ start i D-spor
+ opprykk til C-spor
+ start i C-spor
+ opprykk til B-spor

Det ble aldri noen start i bruks i fjor, dessverre, og selv om bruks ikke er vår førstepri om dagen så vil jeg gjerne komme i gang. Klasse D ser jeg for meg at vi har i boks, så det blir mest å jobbe med budføring og gå foran i line gjennom vinteren, for å så repetere litt spor når snøen forsvinner. Så får vi bruke vår/sommer på gjøre oss klare til C-spor og prøve oss der til høsten.

Gneis

LP
+ bli rågod i grunnferdighetene
+ få kl 1-øvelsene på plass

Frøken umoden skal få lov til å bli litt mer voksen før vi ser på stevner! Hun er veldig fin å jobbe med om dagen, og takler lettere nye miljøer og andre hunder. Det er mye full fart og moro. Største utfordringen er det å holde seg i sitt eget skinn, selvkontroll har hun aldri hørt om! Så vi jobber videre med det og å få henne til å lande litt (om det noensinne skjer…) og fortsetter ellers med grunnferdigheter og div lydighetsøvelser. Kanskje det blir et stevne til høsten? Det vet jeg ikke, vi får se an utviklingen og ta et evt stevne som en bonus.

BRUKS
+ lære inn dekkmarkering på gjenstander
+ opp i 600 m lengde
+ 200 m asfaltspor

Jeg har vært så ambisiøs at Gneis er påmeldt et litt mer avansert sporkurs på ClickerCamp neste sommer. Det krever at hun da kan gå et 700 m langt spor, hvorav 500 m er skog/gress/etc og 100 m er asfalt. Hun er et stykke unna dette i dag, så dette vil bli en intensiv vår!

UTSTILLING
+ åtte utstillinger hvorav to er NKK
+ kanskje et cert?

En framtidig drøm er selvfølgelig et NUCH på Gneisen. Jeg kan virkelig så lite om dette eksteriøre så jeg vet ikke helt hva jeg kan vente meg, men vi gjør et forsøk. Håper på et cert, men hovedmålet er miljøtrening og å ha det moro!

ANNET
+ MH

Venter utålmodig på neste års terminlister! Tenker det blir å melde seg på noe tidlig neste vår.

Lisa

+ forbedre planlegging og loggføring av treningsøkter

Nå er jeg så ellevill at jeg for første gang skaper mitt eget mål her. Jeg planlegger og loggfører økter til en viss grad i dag, men jeg kjenner at dette kan jeg bli enda bedre på. For å få enda mer effektive økter. Vi har jo tross alt litt vi skal rekke det kommende året…

1

  1. Marie says:

    Godt det ikke bare er meg som liker å ha mål for å presse meg selv :) Jeg synd du virker veldig flink til å planlegge treninger ihvertfall! Så creds til deg for det :D Spennende planer for neste år :)

Legg gjerne igjen en kommentar!