web analytics
Hei Mikke!

Den røde

13.07.2015 // hverdag // 0 kommentarer

Noen lurer kanskje på hvordan det går med den røde tullingen. Det har jo vært stille rundt han den siste tiden.

Men han har det bra. Lever det glade pensjonistliv. Han spiser (med glede), er med på turer, leker med fotballen og grisen sin og tøysetrener litt i ny og ne. Mikke er ikke en enkel hund, men han er samtidig ikke den som krever mest hverken fysisk eller mentalt så han er likevel en grei hund å pensjonere til tross for sin unge alder.

For ja, jeg sier pensjonist nå. Til tross for at siste runde hos kiropraktor nå viste at både kne og rygg har det bedre. Mikke er en litt lat hund som man må jobbe en del med for at han skal gi så mye som jeg vil ha i en lydighetsring. Og da blir jeg litt redd for at den tøffere treninga igjen skal gå på bekostning av rygg og kne.

Samtidig tolker jeg at hverdagen nå er passende for han. Han får være med og styre med det han liker uten jeg presser han og risikerer noen unødvendige vondter.

Så vi kjører et C-spor i november eller kanskje neste år, for jeg orker ikke å styrte etter mulige stevner dette året, og så tar vi et rallystevne i ny og ne. Og Mikke virker som om han er glad og at han trives – og det er det viktigste.

Et år siden startet det.

03.07.2015 // film, konkurranse, lydighet // 0 kommentarer

Et år føles langt. Og samtidig er jo ikke et år noe som helst.

For mange, meg inkludert, så betyr heller ikke bronsemerket så mye. Men samtidig så var dette mer enn bare en bronsemerkeprøve. Det var jo en test for Gneis. Hvordan hun fungerte. Og det ble jo starten på et utrolig spennende år. En spennende tid! For det er jo ikke over enda. Heldigvis!

For et år siden tok vi bronsemerket med 171 poeng av 180. Artig poengsum, men akk som jeg grøsser over den lineføringen og annet rusk.

I dag har vi opprykk til kl 3 og jobber med eliteøvelsene mens vi venter på at stevnesesongen skal ta seg opp igjen. Nest siste helg i august skal vi i ilden igjen.

Jeg skal innrømme at det er litt gøy å se tilbake. Se utviklingen. For ting har heldigvis bare gått en vei!

Til helgen skal vi til Finnskogen på ClickerCamp og på sporkurs med Tobias fra SWDI. Litt nervepirrende, men også superspennende. Jeg gleder meg til å få utvikle meg videre sammen med Gneis og ikke minst lære masse nytt. Det er gøy å nerde spor!