web analytics
Hei Mikke!

Treningsfilmer

28.12.2013 // film, hverdag // 0 kommentarer

For de spesielt interesserte vil jeg bare nevne at jeg legger ut litt treningsfilmer på min Vimeo-konto i ny og ne, uten at jeg nødvendigvis blogger om det. Akkurat nå finnes det blant annet noen på neseprøven, noen bidrag til Anna Larssons kurs som jeg går nå og litt div annet. Sånn om man vil se litt mer av det vi driver med på trening!

Da var vi her igjen

24.12.2013 // hverdag // 0 kommentarer

Man skal da være fin til jul, sa Gneis, og hoppet ut i bekken for en svømmetur. At det hadde regnet en altfor masse og at bekken hadde steget en hel del og at strømmen var adskillig sterkere var visst ikke så nøye. Vi liker visst å leve litt farlig.

Håper dere alle får en fin julehøytid!

Jeg skjønner ingenting.

22.12.2013 // bruks // 0 kommentarer

To dager igjen til jul og 5 varmegrader. For et underlig vær!

Litt på sparket ble det asfaltspor. Fire korte til Gneis, et langt til Mikke Mus.

Bra start på Gneis. Litt frustrasjon, men hun tok poenget med spor på asfalt raskt. Kanskje fordi hun stadig går Grim-, Quinzie eller Wilmaspor på tur. To veldig fine spor, men så gikk det nedover. En bil kjørte forbi, plast beveget seg i vinden, fugler fløy. Null sporing. Nada. Og jeg skjønte egentlig ingenting. Så opphengt i miljø eller lettdistrahert har hun nå egentlig aldri vært. Nuh har jeg derimot mest lyst til å dunke hodet i veggen. For Gneis var nok rett og slett sliten. For når Gneis blir sliten så virker hun ikke sliten. Hun bare slutter å funke og ser på deg som en analfabet. Jeg tror hun synger «Lalalallaaalaalalalaalaaaa!» på repeat. Innimellom trenger man en håndbok på den frøkna.


Julegaveønske: Håndbok på frøken Skrulle!

Mikke fikk en U med masse vind og søppel. Litt spontant ble det et sporoppsøk. Null problem. Må bare jobbe mer med det, noe jeg har helt glemt i LP-fokuset. Falt av et par ganger, litt frustrasjon, men så fikk Mikke et «fanken heller!»-øyeblikk. Snuta i bakken og hele veien til mål. GullMikke! Få ting gjør meg mer glad enn å se at vi er i ferd med å vokse sammen til et bra team.

Så det var en bra økt = ny dose motivasjon. Med terminlista for 2014 endelig ute. Perfekt!