web analytics
Hei Mikke!

Verdens beste Sølen!

15.08.2013 // bruks, kurs // 0 kommentarer

Sølen altså! Med hytter så små at man nesten ikke kunne snu seg, morgener man nesten trodde vinteren hadde kommet og myggen som periodevis var fra helvete. Men herregud. Så utrolig bra! Mikke fikk spore i to dager, Gneis fikk rundere. Det var lydighet på kveldene og en øl eller to. Mikke fikk til og med prøve seg da det ble arrangert Canis Mesterskap i Rallylydighet og fikk fortjente bonuspoeng pga nydelig posering underveis.

Ellers:

+ Mikke er definitivt klar for spordebuten. Pinner plukker vi til den store gullmedaljen og vi har fått bryne oss på sporoppsøk. Moro!

+ Gneis liker å løpe. Såpass at figuranter egentlig er litt uinteressant.

+ Sølenterrenget er fantastisk! Passer mine ben perfekt.

+ Startkabler er tydeligvis noe jeg permanent må ha med i bilen. Og GPS er gull!

Gneis og litt kveldsdill

02.08.2013 // film, hverdag // 0 kommentarer

Jeg skal bli flinkere til å filme igjen har jeg bestemt. Ikke bare trening og konkurranse, men også litt av hverdagen. Så her har vi Gneis. Som ELSKER den gamle fotballen til bror. Det er få belønnninger som kan slå den!

En onsdagsliste

01.08.2013 // hverdag // 0 kommentarer

+ Ferie
To uker i Mariefred gikk altfor fort! Mikke lå som en strandet hval i sola, mens Gneis hadde varetelling over alle passerende småkryp. Godt å se at de to koser seg like mye i mitt sommerparadis som jeg gjør.

+ Fellesdekk
Gneis er en fascinerende sak. Hun vet å holde seg på avstand når jeg trener Mikke, men det hindrer henne tydeligvis ikke å bli med på treninga. Jeg kommanderte Mikke i dekk på kjøkkenet og Gneis legger seg ned i stua. Og blir liggende i over et min til tross for at hun bare har ligget omtrent 20 sek på trening! Det må man jo selvfølgelig få belønnet!

+ Konkurranse
2,5 uke til Mikke og jeg skal prøve oss i kl 2. Fellesdekken begynner endelig å sitte, Mikke har fått baken limt i avstanden og vi har også jobbet litt med startrutiner. Opprykk burde være mulig!

+ Svømming
Endelig har Gneis knekket koden! Neste blir å lære at det går an å åpne munnen mens man svømmer. Så man faktisk kan hente de lekene som ligger der ute.

+ Sølen
På søndag er det avreise. Herregud, jeg gleder meg! Det blir en uke med dyktige Canis-folk, masse trening og sosialt!