web analytics
Hei Mikke!

Jeg elsker spor!

29.04.2013 // bruks // 0 kommentarer

Tredje sporøkta på en uke. Herlig! Denne gangen ble det en liten hurtigvariant med Michelle og Angus, hvor vi la tre korte spor rundt en bensinstasjon. Man tager hva man haver!


Foto: Silje

Gneis
50 m, en vinkel, liggetid på 20 min.
Vi har en liten utfordring med at det går over stokk og stein om dagen. Gneis er rolig før start, så går startskuddet og hun skal bare fremover. Hvordan det foregår er egentlig ikke så nøye. Så her jobber jeg med å få ned snuta og få ned farten. Jeg holder igjen og legger spor med godbiter. Denne gangen hadde vi en liten utfordring med vinden, men vi avsluttet veldig bra!

Mikke
70 m, 10 pinner, liggetid på 30 min.
Mikke kan definitivt så her fikk han en pinneutfordring. Noen mistet han, noen gikk han rett over, men plukket likevel 5 stykker til slutt. Spesielt gøy var det når han marsjerte av gårde, stoppet opp, ryggen tilbake, snuste rundt og plukket opp pinnen.

Ellers må jeg skryte litt av Mikke Mus. Han har hatt en enorm fremgang i sporet det siste året og han er så fokusert, så nøyaktig og han gir seg virkelig ikke. I dag fulgte Michelle og Angus med til sporstart og Mikke som vanligvis ville sprette rundt og være veldig glad for å treffe Angus (vanlig prosedyre på LP-trening) tittet så vidt på Angus, logret litt og ventet på at jeg skulle sette på sele og line. For å så gå rett i sporet. Han som driver med selvbelønning når vi trener LP, klyper meg i låret når han ikke får det som han vil, er superseriøs i sporet. Jeg elsker det!

Juniordebut

28.04.2013 // utstilling // 0 kommentarer

Dagen før juniordebuten – ja, da herper vi den ene utstillingslina vi har! Fantastisk! Og jeg som skulle kjøpe nye liner før debuten hadde jo selvfølgelig ikke gjort det før denne utstillingen jeg egentlig ikke hadde tenkt til å melde på. Heldigvis finner man ny line på utstilling!

Uansett! Juniordebut. Jaiks! Gneisen har plutselig blitt «voksen» og i går rundet hun 11 måneder. Man merker at det har skjedd ting siden forrige utstilling, utenfor ringen var man både fokusert og (nesten) rolig. I ringen derimot, der var det full sirkusponni-mode! Hopp og sprett og galopp og et par bjeff. Ikke tale om at man skal leke no supermodell her i gården, nei!

Dommer var Svein Bjarne Helgesen:

«Meget god type med god balanse. Feminint velformet hode med godt uttrykk. God hals. God kropp for alderen. Noe kort, avfallende kryss. Tilstrekkelig benstamme. Normal vinklet. Enda ikke helt pels. Bev kunne hatt noe mer steglengde, noe friere i ringen.»

Denne gangen ble det blått/Very Good og det er greit. Kritikken var god og jeg synes vi hadde en hyggelig opplevelse i ringen i dag. Dommer var grei, men største utfordringen var at hun er urutinert, jeg er urutinert og vi trenger begge mer trening!

Frøken Meisebolle har begynt å kaste klærne så vi venter nå til høsten for neste utstilling. Kanskje Bjerke i august, og en eller annen mindre utstilling i Letohallen før D4A i november. Vi får se!


Gneis stiller med gærningblikket!

Mikkes hobby

26.04.2013 // hverdag // 0 kommentarer