web analytics
Hei Mikke!

Jammen.

31.12.2012 // hverdag // 0 kommentarer

«Hvorfor skaffet vi oss denne sa du?» spør Mikke.

Godt nytt år alle sammen!

Utstillingsdebut & BIR-valp

30.12.2012 // utstilling // 0 kommentarer

Jeg våknet i går, sånn passe svett og stressa, av en drøm hvor jeg hadde måttet dra på utstilling uten Silje. Jeg hadde kastet Gneis inn i et bur med vanlig kobbel og TO utstillingsliner (og hun hadde alle på) og der hadde hun stresset og ødelagt alle tre. Så bestemmer jeg, av en eller annen underlig grunn, at jeg må jo få vist fram min nye søte basenji-valp! At nå var jo anledningen for det! Men så står jeg der, klar for å gå inn i ringen og jeg husker plutselig at det var jo faktisk Gneis jeg meldte på. Da vi endelig kommer inn i ringen så viser dommeren seg å være en thailandsk dame som ser ut som en 10-åring.


Foto: Jeanette Hatteberg/Kennel Deepeyes

Det hele gikk heldigvis mye bedre i virkeligheten! Lommeboken ble riktignok glemt igjen på morgenkvisten, men det oppdaget man før man hadde kjørt altfor langt. Og vi fant hallen, vi fant ringen, kom oss inn og kom ut igjen noen minutter senere med en BIR-sløyfe i hånden! Noe kan jeg om utstilling, men det tok noen sekunder (og en flink ringsekretær som så forvirringa mi) før jeg faktisk forstod at vi faktisk fikk BIR og ingen «deltagersløyfe».

Vår motstander i dag var Redqliff’s Heavy Competition, en herlig og glad hannhund, som bare er en uke yngre enn Gneisen. Han har allerede fått flere BIR og BIM, så da var det jo ekstra stas å få vinne i dag!

Denne flotte kritikken fikk vi av dommer Denis Kuselj:

«Correct type, correct ears, eyes. Correct bite. Parallell movement. Very correct in body. Very promising.»

Etter at Jeanette knipset et par bilder av frøkna (tusen takk!) så kastet vi inn håndkleet før gruppa i dag. Det ble en super utstillingsdebut, en kjempefin kritikk og vi hadde en veldig trivelig dag!

Det slår meg at…

26.12.2012 // hverdag // 1 kommentar

…den ene beveger seg en tanke mer elegant enn den andre.