web analytics
Hei Mikke!

01. Play with your dog!

28.11.2012 // film, kurs // 0 kommentarer

Foundation Class 2012/13 med Fanny Gott & Thomas Stokke

Det er interessant det med onlinekurs. Det er fryktelig enkelt å følge med på, men samtidig krever det kanskje litt mer av deg selv enn om du skulle fysisk være på et kurs? Det er det å sette av tid til både å trene, filme og redigere, og samtidig være ærlig og ikke redigere bort alt som går feil/flaut. Man skal jo også lære noe av det.

Første temaet har vært lek og vi har blant annet jobbet med bytte mellom to leker, å komme løpende tilbake når man har gripet tak i den ene for å leke med den andre leken og med å få vekten bakover. Sistnevnte ble vårt fokusområde da jeg har sett fint lite til slike tendenser tidligere, og det er moro å se utviklingen fra ingenting til en hel del mer:

Dogs4all

26.11.2012 // hverdag // 0 kommentarer


Foto: Hanne Nordskag

En tur dit er jo omtrent obligatorisk og i år tok jeg turne dit med Meisen. For å være sosial, miljøtrene samt litt shopping. Litt spent i og med at hun aldri har vært med på noe slikt. Selve dagen startet med en plutselig endring i transportmiddel og det ble raskt tydelig at hun ble påvirket av at jeg var stressa. Det har sikkert skjedd tidligere også, men det har ikke vært like synlig. Så det var interessant og jeg får ha det i bakhodet for fremtiden. Det er bl a det som er morsomt med Gneisen – hun gjør det meste motsatt av hva tidligere hunder har gjort!

På plass gikk det veldig bra med Gneisen. Mye å se på, mye å lukte på og hele den pakka. Litt ekkelt var det når vi var i de verste menneskemengdene, men hun fulgte meg fint, tok kontakt med meg med jevne mellomrom og var veldig enkel å ha med å gjøre. Så jeg er veldig fornøyd med hva hun får til og hvordan hun utvikler seg!

Litt shopping ble det også; det nye Ultimate Warmer-dekkenet samt en sele, begge i fargen Bringebær og fra Hurtta. Jeg som tidligere har vært rosahater og som har gjentatte ganger sagt at mine hunder ikke skal ikles rosa har tydeligvis slått hodet, og det hardt. Men jeg har veldig tro på det dekkenet. Det satt fint på henne og det kjennes varmt og godt, noe jeg tror blir fint for lille frøken Frossenpinn når kulda faktisk setter inn.

Og resultatet av en slik tur ble jo til at Gneisen nå er påmeldt sitt første valpeshow. Nemlig romjulsutstillinga i Letohallen. Jaiks!

Filmen

24.11.2012 // film, konkurranse // 0 kommentarer

Jeg sier som regel at det er en grunn for at jeg ender opp bak kamera, og derfor ikke er stor fan av å bli filmet. Men hjelpes så lærerikt! Et par ting hadde jeg glemt fra selve konkurransen, jeg fikk et par påminnelser og noen aha-opplevelser. Og så klarer jeg ikke å la være å le av kjegletyven rundt 3 min.