web analytics
Hei Mikke!

Siste Trippel!

30.08.2012 // konkurranse, lydighet // 1 kommentar

Årets siste trippel. Minimalt med Mikke Mus-trening. Vi stiller, vi.

Målet var hovedsakelig å ha det gøy, gi Mikke en hyggelig opplevelse i ringen og ta ting som det kom. Vi har funnet oss en litt ond sirkel denne våren/sommeren, hvor jeg synes Mikke er kjip på trening og hvor Mikke synes at jeg er kjip på trening. Så det har blitt periodevis mye treningsfri og derfor lave forventninger til utførelsen i dag. Men Mikke er kul, han, og overrasker når jeg trenger det som mest!

Tannvisning 10

Fellesdekk 8 – Litt tregt neddekk, noe som er litt irriterende med tanke på at Mikke var rå på dette før, og litt urolig underveis (bytte mellom flatdekk og «vanlig» dekk). Har nå bestemt meg for å kun kjøre flatdekk fremover. Ellers ligger han lett ut tiden og det er spesielt kult med tanke på at det ikke er lenge siden han ikke kunne det i det hele tatt. Flink gutt!

Lineføring 6.5 – Haha. Mikke er litt i sin egen verden han.

Dekk fra holdt 8 – Litt usikker her, men tror det igjen var tregt neddekk pluss at den var skjev?

Innkalling 7 – Jeg ler fortsatt av denne her: Mikke beina av gårde med én gang han hørte «kall inn!». Han som aldri har tjuvstarta på denne måten. Men fy så ivrig!

Stå under marsj 10

Hopp over hinder 10

Avstand 5 – Fin dekk, fin sitt, fin dekk – ikke noe problem. Men så blir man så ivrig at man kjører en alternativ slutt og spretter opp, tar en piruett og inn i utgangsstilling!

Helhet 8

Totalt 151,5 poeng


Gla’Mikke! (alle bilder er tatt av Silje)

Det var en strengere dømming i dag, men realistisk og rettferdig følte jeg. Men det aller beste var at øvelsene gikk skeis fordi Mikke var så fryktelig ivrig! Han kan jo alle sammen, og det forholdsvis godt, men i dag hadde han det altfor moro til å gjøre dem «prikkfritt». Han stanget til og med meg i leppa/tanna fordi han var så gira. Jeg elsker det! Og endelig fikk vi en positiv opplevelse sammen og jeg har funnet masse ny motivasjon. Såpass mye at det nå blir debut i Askim den 29. september. Jaaaiks.

(Og Gneis som drev med miljøtrening klarte seg så bra!)

Vi er visst litt opptatt, vi.

26.08.2012 // hverdag // 2 kommentarer

Med å leve! Plutselig ble det veldig travelt med valp i hus, jobbkrise og alt det andre man også skal rekke.


Happyhappy!

Plutselig dukker vi opp igjen!

jeg gleder meg!

21.08.2012 // hverdag // 2 kommentarer

Det føles nesten fælt å si det. Jeg som er en selverklært vinterhater. Men jeg gleder meg til dette.

Nada båndtvang, bikkjene får rase av gårde og en varm kopp te og god samvittighet venter når man kommer hjem.

Og så er det jo faktisk ganske så pent med den snøen.