web analytics
Hei Mikke!

badeløven

30.07.2012 // hverdag // 1 kommentar


Foto: Silje

Vi stikker en tur på hytta, vi!

Første uken!

29.07.2012 // hverdag // 1 kommentar

En uke har gått. Så altfor fort! Og lille Gneis har her hjemme gått fra en litt forsiktig frøken til fullblods partydronning.

Det har vært en veldig begivenhetsrik uke. Og man trenger vel nesten ikke å si mer enn det. En valp snur hverdagen litt på hodet.

Begynnelsen av uka tok vi det med ro, vi ruslet rundt i området, sa hei til veterinæren og vekten deres (Gneis var 3,8 kg og Mikkes vekt har endelig gått nedover – hurra!) og tok en liten tur til fotballbanen for en liten treningsøkt.

Onsdag ble det en tur til stranda. Litt sånn på sparket med Silje og Grim. Mikke tok endelig noen svømmetak og virker mye mer avslappa i vannet. Han elsker jo vann og vasser og leker gjerne, men å svømme? Nei takk. Gneis var derimot en liten tøffing. Vi kastet leke til gutta og lille Gneisen skulle jo være med. Pluselig stod hun der med vann opp til magen før hun innså at det var jo både kaldt og vått. Men endte opp med at hun kom uti flere ganger. Kanskje jeg endelig får en badehund?

(Silje har forøvrig lagt ut masse bilder i bloggen!)

Torsdag hadde vi en rolig formiddag før vi dro til Midtsjø på ettermiddagen. Bare for å slappe av litt. På kvelden tok vi turen til fellestreningen til familiehunden.no. For å hilse på det miljøet, titte litt på sidelinjen og trene litt for Mikkes del.

Fredag var date med Linn og Maya. Linn er forøvrig den supersnille som ble med på den lange turen til Örebro for å hente Gneisen. Hun har blogget om fredagen og lagt ut noen utrolig fine bilder av lille G (nederst i innlegget).

Lørdag var det jobb og etter litt om og men så ble det til at Gneis fikk bli med meg. Det gikk overraskende bra og hun sov mesteparten av tiden. Heldigvis. Jeg tror dog sjefen ble litt skremt da G begynte dagen med karaoke på kontoret.

Konklusjonen? Litt forsiktig av seg, men hun blir fort varm i trøya og rimelig frekk etter hvert. Jeg tror hun kommer til å bli veldig morsom å jobbe med. Hun er nysgjerrig og glad og akkurat nå litt «all over the place». Virker som om Mikke er rimelig fornøyd og jeg digger henne!

dagens på stranda

25.07.2012 // hverdag // 3 kommentarer

Damen med toller: «Kan vi hilse? Er det hannhunder?»
Jeg: «De to er hannhunder, valpen er tispe.»
Damen med toller: «Åh, er det mamman?» (og peker mot Mikke)

Greit nok, jeg har ventet på slike kommentarer. Men at man skal få den når man sekundet før sier at eldstemann er hannhund. Ja, den så jeg ikke komme!