web analytics
Hei Mikke!

hallo!

28.05.2012 // hverdag // 2 kommentarer

Bare innom for å si at vi er i live. Første eksamen er levert og jeg venter på de tre neste. Fritiden går til fine turer, lek og kos. I går fikk vi også innviet springeren. Gleder meg til flere sykkelturer i tiden fremover!

Bildet over er fra en tre timer lang tur delvis i regn noen uker tilbake. Beste gutta koste seg i skogen og det er sånne turer man lever lenge på!

eksamen + 17. mai

18.05.2012 // hverdag // 0 kommentarer

Jeg er midt i siste innspurt av min første eksamen denne våren, en 6 uker lang hjemmeeksamen. Og som vanlig utsetter jeg det meste til siste liten. Skippertak er min venn.

Samvittigheten gnager litt på meg for jeg føler at ikke Mikke får såpass mye som han burde, men når jeg tenker over det så har han jo fått være med på en hel del variert aktivitet de siste ukene. Blant annet har han vært med på skolen når jeg har sittet vakt og fått en hel del kos og lek av mine klassekamerater, han har vært med på trening når jeg har hjulpet en bekjent med hennes hund, det har vært fine turer og annen moro. I tillegg har far tatt han med på joggeturer.

17. mai-feiringen tar på!

I går fikk han også være med på 17. mai-feiringen. For første gang. Jeg var litt usikker på om jeg skulle ta han med i og med at det er en del bråk og leven, men tok sjansen og han viste seg å takle det mye bedre enn jeg trodde. Dvs at han la seg ned og sov gjennom det meste. Litt pølse og is ble det også, så jeg tror Tullingen var rimelig fornøyd til slutt.

Verste var dog disse småungene som foreldrene ikke har noen oppdragelse på. Skal bort og plukke på hunder de ikke kjenner, og gir seg ikke selv om man sier i fra. Enda godt Mikke er grei, men fy jeg har lyst til å vri om halsen på noen av disse småttingene. Argh.

Nei, det var vel egentlig eksamen jeg skulle jobbe med? Mikke snorker med labbene i været og jeg har vel fått gjort alle mine «skal bare..» nå. Ugh.

besøk

11.05.2012 // hverdag // 2 kommentarer

Tirsdag fikk vi besøk av denne lille krabaten. Eller nesetyven Geo som han også er kjent som. En utrolig søt og behagelig liten valp. Mye liv og røre som det hører med, men han er så ålreit i forhold til hva Mikke var på den tiden. Eller hva Mikke periodevis kan være i dag.

For jeg måtte jo skille dem til slutt så det skulle bli litt ro. Og det var ikke pga Geo. Neida. Det var Mikke som gikk tilbake til barndommen og bare måtte bortpå. Absolutt HELE tiden.

Selvbeherskelse er en fin ting.