web analytics
Hei Mikke!

wtf?

13.02.2012 // hverdag // 2 kommentarer

Et bilde fra fredagens tur med Linn, Maya og Ronja. Innimellom har jeg mistanke om at han ikke helt henger med i svingene på hva Maya driver med, eller andre småttinger gjør for den saks skyld.

Helgen ble brukt til bursdagsfeiring og på kurs i Hønefoss. Dette var første helg av fire på klikkerTRENERkurs hos Camilla Lien. Fantastisk moro selv om mye var repetisjon, og vi kom hjem igjen med ny kunnskap, masse inspirasjon og motivasjon for videre trening. Dette trengte vi akkurat nå. Et mer utfyllende referat kommer når jeg har fått skinna Mikke (hersens røyting!) og min form er bedre.

mikke + overallen

03.02.2012 // hverdag // 5 kommentarer

Våknet til -15 grader og tok det som et tegn på at overallen skulle testes i dag. Sammen med potesokkene fra dogbooties.com. Sistnevnte bestilte jeg i fjor, men de ble aldri brukt da. Husket plutselig hvorfor da jeg fikk dem på i dag. De i blå er jo hakket for store!

Etter å ha hylt litt i gangen («JEG. KAN. IKKE. GÅ!!!») så innså han at det faktisk ikke var så ille og klarte til og med å løpe litt på morgenturen.

Og jeg tror faktisk han nøt av det til slutt.

januartriks

01.02.2012 // div, film // 1 kommentar

Som tidligere nevnt så skal 2012 bli det store trikseåret. Helst ett triks i måneden, evt en annenhver om vi ikke rekker det. Bare for å trene og shape litt mer.

I januar har det blitt to triks. Eller rettere sagt fullført et triks som ble påbegynt i slutten av romjula (legge labben over snuta), samt satt kommando på den andre (sitte bamse).