web analytics
Hei Mikke!

januarsvada

31.01.2012 // hverdag // 1 kommentar

Jeg er sykemeldt fra jobb om dagen og med en plutselig frilørdag så ble det tur med Silje & Grim. Hurra! Det er så flott når man har godt tur- og treningsselskap rett nedi gata. Silje har også lagt ut bilder fra denne turen – jeg anbefaler en titt!

Jeg begynner å lengte etter sol og varme og sporsesongen, men samtidig koser jeg meg ute på flere timer lange turer i kulda. Kanskje fordi bikkja da er sliten og man kan virkelig nyte en kopp te med god samvittighet?

Mikke har forøvrig blitt et matvrak etter at han ble kastrert. Han er ekstrem. Verre enn labradorene vi har hatt i hus:

Matskåla hans er alltid helt ren. Jeg har en mistanke om at han går over den i alle fall tre ganger for å sjekke at han har fått med seg alle rester. Vi har ikke lengre brødsmuler på kjøkkengulvet. Vi har vel egentlig ikke brødsmuler i det hele tatt i huset. For Mikke klatrer gjerne opp på deg for å få med seg den brødsmula du ikke har fått med deg at du fortsatt har i munnviken.

På Oslo S noen uker siden klarte han å tigge til seg 1/3 baguett av fyren ved siden av meg. En fyr som faktisk var litt redd Mikke. Jeg tror jeg sjelden har vært så flau over Mikke.

Og i dag har jeg gjort noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre.

Jeg er ikke fan av klær til hund med mindre det faktisk er et behov for det. Feks med korthårede/nakenhunder. Vår forrige labrador, Richie, elsket -20 og virkelig stortrivdes i kulda. Han viste aldri noe tegn på at han hadde det kaldt.

Mikke Mus er derimot et annet kapittel. Jeg har sett et par tilfeller på hvor han har vært kald, og jeg har en mistanke om at han er det oftere enn jeg klarer å se det. Han er bare i sin egen verden og kan fort glemme slike ting fullstendig. Ja, han er litt spesiell. Pluss at han har en veldig bar mage, som nå er ekstra bar etter kastreringen i november. Så nå har jeg bestilt Hurtta overallen i fleece til han Mikke. Til treninger, til å ha i kald bil samt turer og muligens lek i snøen.

Og ja, jeg er så fæl at jeg allerede nå ler av tanken på gangen hans i den overallen.

kelpie + kjærlighet

28.01.2012 // hverdag // 2 kommentarer


Alle fortjener litt kelpiekjærlighet, og i dag var det Silje som var den heldige mottakeren.

ny hverdag

26.01.2012 // hverdag // 1 kommentar

Etter en uke som fulltidsstudent har jeg kommet fram til følgende ting:

+ Mikke er definitivt b-hund
+ Det er ikke så ille å stå opp kl 6 (sånn for min del)
+ Mikke tigger heftig og spiser alt
+ Jeg har to foreldre som ikke klarer å si nei til Mikkes tigging…
+ … og han må nå på slankekur
+ Mikke har fått en utrolig fin avknapp inne
+ Det er utrolig godt å komme seg ut på langtur etter en lang skoledag
+ Overgangen var altså ikke så ille