web analytics
Hei Mikke!

2011

31.12.2011 // div // 2 kommentarer

Jeg skjønner ikke helt hva som skjedde. Det var jo nettopp 2010 og i morgen er det 2012. Hva skjedde?

Mål for 2011

+ gjennomføre MH
+ røntge hofter og albuer

Dette var året Mikke fylte 1 år og det var flere ting som skulle ordnes. Han ble røntget både foran og bak med godt resultat, det var MH i juni og i tillegg (som jeg glemte å skrive opp i fjor) var det kastrering i november. Skal innrømme at det var godt å bli ferdig med de «obligatoriske» tingene.

LP
+ starte i klasse 1
+ opprykk til klasse 2
+ mulig start i klasse 2?

Jeg er like optimistisk hver gang et nytt år nærmer seg, men det skjer ofte at man må lande litt etter hvert som året går. Denne gangen var det ikke bare jeg som måtte lande her i huset og først denne høsten begynte ting å falle på plass i Mikkes hode. Han har utviklet seg stort denne de siste månedene og det begynner å bli virkelig moro å trene med han. Jeg gleder meg virkelig til alt som 2012 vil bringe og er sikker på at Mikke og jeg kommer til å få mye moro!

Bruks
+ mulig start i D-spor?
+ gjennomføre et runderingskurs
+ mulig sporkurs?

Brukssesongen begynte bra med masse spor og to treff med hoggormen. 2011 var året vi skulle få inn pinneplukkingen, men neida, det var kjedelig og det var mye mer spennende å rase etter spor i skogen. Neste år! Nå føler jeg at vi har stoppet litt opp når det kommer til sporinga – jeg trenger litt ny inspirasjon på det området. Dessverre fikk sporkurset utgå denne høsten pga tidsmangel.

Et av høstens/årets høydepunkter var definitivt runderingskurset hos Amokk. De får treningen til å virke så enkelt og her på kurset fikk jeg også se at det fungerer. Det var lett å finne løsninger til evt problemer. Rundering var også utrolig morsomt for Mikke. Leke med folk og masse løping i skogen – LYKKE! Det må definitivt bli flere Amokk-kurs i framtiden.

Agility
+ gjennomføre agilitykurs

Dette var moro! Litt uventet fikk jeg bli med på kurs sammen med Linn hvor vi hadde instruktøren for oss selv hele helgen. Mikke viste seg ikke fram som den skarpeste kniven i skuffen og hoppehinder var et stort mysterium for hans del. Heldigvis har han likevel sine øyeblikk og det hele løsnet til slutt! Dessverre har vi ikke fått trent noe mer denne høsten da klubbens utstyr er flyttet for vinteren og jeg har skole de kveldene klubben tilbyr trening. Neste år håper vi på mer!

Det har ikke vært et veldig begivenhetsrikt hundeår for oss – noen kurs i ny og ne og de obligatoriske delene, men ellers har vi bare nytt av hverdagen. Lange turer, fine (og mindre kule) treningsøkter og masse kos. Vi har hatt det godt! Og nå håper jeg at 2012 blir minst like fint. I morgen kommer målene for 2012, og i mellomtiden så håper jeg at dere alle får en riktig fin nyttårskveld. Godt nytt år!

til dere alle:

24.12.2011 // hverdag // 2 kommentarer

Treet er pyntet, nisseslakteren har våknet (så langt har han stjålet tre nisser), jeg har jobbet min siste vakt før jul og har nå pakket inn alle gavene. Det blir jul i år også!

Håper dere alle får en herlig julefeiring!

førjulstur

20.12.2011 // hverdag // 2 kommentarer

En finfin tur før arbeid på mandagen. Gleder meg til fridager og flere slike turer!

(og nå må jeg virkelig ta meg selv i nakken og lære det dyret innkalling.. gah!)