web analytics
Hei Mikke!

Han er en mammadalt…

28.11.2011 // hverdag // 2 kommentarer

… sa min tante da hun møtte Mikke Mus i februar. Njaa sa jeg. Han elsker jo virkelig min bror og han elsker mine foreldre. Jeg er nok på sin måte en viktig person for han, men at han virkelig kan kalles mammadalt er jeg litt mer i tvil om.

Så var det nylig en dag jeg kom senere fra jobb enn mine foreldre og far tilbød seg å gå ut med Mikke. Tilfeldigvis så møtte jeg dem i innkjørselen – jeg på vei hjem, mens de var på vei ut. Jeg sa hei, klappet Mikke, gikk inn og satte meg på kjøkkenet. To minutter senere kom Mikke løpende inn i full fart, glad, og far kom ruslende inn like etter. De hadde kommet seg ut og opp i bakken fortalte han, og da hadde Mikke stoppet opp og nektet å ta et steg til. Far prøvde å trekke han med seg, prate til han, men Mikke nektet. I stedet hadde han klart å komme seg ut av selen og løpt strake veien hjem. For det var jo der jeg var. Det endte opp med at jeg fikk gå den turen. Og tenke om igjen dette med mammadalt.

Så nå må vi planlegge før far skal ut på tur. Sånn som her på torsdag. Jeg skulle på skolen og far hadde kommet tidligere hjem fra jobb for å passe på kastrerteMikke. Jeg skulle rekke et tog, Mikke hadde behov, samtidig. «Du går først, så går vi – ellers kommer vi oss aldri av gårde.» bestemte far.

Ting hadde virkelig vært så kjedelige uten Mikke Mus!

treningsfilm + abstinenser

25.11.2011 // film, lydighet // 1 kommentar

Flinke Silje tok med kamera og filmet en av våre treningsøkter tidligere denne høsten. Jeg trives defintivt best bak kamera så det tok litt tid før jeg turte å se filmen, men herregud som jeg lo da jeg endelig fikk mannet meg opp. Den targeten vår er litt på ville veier og er i ferd med å bli en apporteringsøvelse i stedet for det det egentlig skal være, men jeg kan ikke si at jeg er veldig bekymret. Vi har det moro og det er for min del det viktigste, så får vi pirke/fikse/begynne på nytt senere.

Ellers har det gått 3 døgn etter kastreringen og jeg sliter med abstinenser. Trening foregår sjelden i rolige former her i huset og leke skal vi helst gjøre på to ben eller i luften, så da velger jeg heller å vente til det har gått litt mer tid eller til stingene er tatt. Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet…

Dagene etter…

24.11.2011 // hverdag // 2 kommentarer

… kastrering.

Tirsdag var D-dag for Mikke Mus. Kastrering! Balleløse ‹Balle› (jah, han kalles fortsatt det av far og bror) ble virkelig balleløs.

Den ene testikkelen lå lett til, mens den andre lå inne i buken og krevde en liten skattejakt.

Første kveld var vond. Skjermen var ikke kul i følge Mikke og den skulle av for enhver pris. Og den natten kunne man heller ikke legge seg ned med skjermen på. I tre timer stod han og svaiet, øynene nesten lukket, men ikke tale om at man kunne legge seg ned.

Neste dag kjøpte man body til Mikkemann. Litt forsiktig når man skal riste seg, litt forsiktig når man legger, men ellers i uforskammet god form. Likevel roet han seg ikke ned før nærmere kl 6 den natten.


Gleder meg enormt til Mikke er friskmeldt og nye skogssturer!

Positivt overrasket over hvor bra det går. Det er jo en større operasjon enn en vanlig kastrering, men jeg har ikke hørt et pip om at han har det vondt annet enn den første kvelden, og med tanke på at Mikke er en pingle så er det veldig bra! Litt artig gange inne pga body, men uten den virker han helt som seg selv.

Nå gjelder det bare at de neste to-tre ukene går veldig fort! Utålmodig, ja.