web analytics
Hei Mikke!

1 år siden

27.05.2011 // hverdag // 0 kommentarer

Da fikk denne lille grisen flytte opp i senga mi. Det var andre natta hjemme og han sov hele natten i halsgropen min.

I dag er han en litt større gris, men han sover fortsatt i sengen min og ofte så tett inntil meg som det er mulig. Rart hvordan det føles som om Mikke har vært en del av livet mitt i en halv evighet allerede, og så er det egentlig bare 1 år. Min yndlingsMikke!

A+A

24.05.2011 // hverdag // 0 kommentarer

Etter en uke i Finland var det godt å komme hjem til egen seng, en glad Mikke og fremfor alt – gode nyheter! Brevet fra NKK kunne fortelle om både fine hofter og fine albuer. Hurra!

Solplassen

16.05.2011 // hverdag // 1 kommentar

Mikke og jeg fikk bli med en tur til Solplassen nylig. For å se hvordan det var, hilse på hundene og knipse litt bilder.

Solplassen er først og fremst et hvilehjem for eldre hunder, men driver også med omplassering av yngre hunder. Da vi var der på lørdag var det fire hunder der; Theo, Tor, Sussi og Blacky.

Sussi.

Ronja og Blacky.

Maya ble sliten og det med stil!

Blacky leter for tiden etter et hjem. 2 år gammelt sjarmtroll. Han har en trist forhistorie, men virker som en utrolig herlig hund i dag. Veldig fristende å stappe han i sekken, for å si det sånn. Og Mikke hadde nok ikke protestert på det.

Theo og Tor.

Ronja og Mikke.

Blacky og Maya.

Mikke, Blacky og Theo.

Blacky og Mikke.

Og tenk at jeg deler seng med den tullingen som ligger nederst på bildet her. Føles betryggende.

Uansett så innser man at våre egne hunder har det ganske så bra i motsetning til mange andre. Flere av hundene som kommer til Solplassen har en lite trivelig historie bak seg og jeg sliter stadig med å forstå hvorfor og hvordan folk kan behandle hundene sine på den måten..