web analytics
Hei Mikke!

treningssamling

28.04.2011 // lydighet // 0 kommentarer

Tilbrakte søndagen i Hønefoss på Canis Treningssamling. Knallvær, fine omgivelser og en ikke helt oppegående kelpie. Regner med at det var en kombinasjon av varmen og det faktum at jeg rett og slett ikke har trent nok i forskjellige omgivelser. Klask på lanken. Nye omgivelser + nye forstyrrelser = kelpie med lav hjerneaktivitet. Der har vi noe å jobbe med.

Men det var en frøken som igjen imponerte meg. Man trenger ikke noe minihinder bare fordi man selv er liten og nye omgivelser er i alle fall ikke noe problem. Og selvfølgelig får man også plusspoeng når man sitte lengelenge i fanget og bare kose. Da smelter i alle fall jeg. Fine frøkna!

premiere

21.04.2011 // film, hverdag // 0 kommentarer

Påskeferier er herlige.

Sendte en melding til Linn i går og resultatet ble spor i dag. Og for en gangs skyld ble det filmet! Men. Jo. Det endte med at jeg freaket litt ut da jeg åpnet fila – for jeg liker meg virkelig ikke foran kamera! Så… mens jeg manner/kvinner meg opp så får dere kose dere med en liten sak jeg filmet noen dager siden. Ikke noe sånn veldig spennende, men hey! Det er en film og den inkluderer Mikke, dvs to av tre. Ikke så dårlig bare det altså!

(sorry for crappy kvalitet, saken er filmet med mobilen)

påskeferie

20.04.2011 // bruks, hverdag // 2 kommentarer

Nesten så jeg ønsker den kunne vare minst tre uker til.

Vi har tilbrakt noen dager i Sverige nå – med knallvær, sporing, masse turer og generelt en hel masse livsnyting! Det kan man aldri få nok av.

Vi har gått flere turer i Hjorteparken. Masse fine pinner til Mikke, masse fine fotomuligheter for min del.

Jeg er sånn passe kvalmt forelsket i dette dyret om dagen. Sporsesongen er i gang og det startet over all forventning: rett på sak, vinkler gikk strålende og så i mål. Dag 2 var ikke like bra. I stedet for sporing så fikk jeg et blikk som sa «jeg ikke forstå» og en hel del frivillige adferder. Ikke helt det jeg var på jakt etter, men jeg prøver glatt å glemme den, fokusere på de som gikk knall og trøste meg med at det fortsatt venter mange flere spor denne sesongen. Jeg gleder meg!

Da jeg fikk Mikke i fjor var jeg litt bekymret over kombinasjonen nysgjerrig valp + villsvin. For som en nabo igjen minnet meg på så finnes det omtrent 2000 villsvin i området her og så langt har de tatt 6 hunder. Jeg møtte ingen på tur med Mikke i fjor og begynte å slappe av. Man kan vel si at jeg ikke gjør det lenger etter å ha sett at store deler av skogen vår har igjen blitt gravd opp, samt at jeg hørte dem krangle i skogen bak meg da jeg var ute på tur i går kveld. Jaiks.