web analytics
Hei Mikke!

slappfisk

14.02.2011 // hverdag // 0 kommentarer

Jeg er på min andre «ikke-i-form-dag» og har tilbrakt mesteparten av tiden i horisontalstilling. Da er det godt med en varm pels som ligger ved siden av og slapper av. Nå smiler han til og med litt i søvne! Hva skulle jeg ha gjort uten det dyret?

(Og fine Mikkesøster Miya har blitt BIR på utstilling i Tsjekkia! Hurra!)

torsdagsliste

10.02.2011 // hverdag // 2 kommentarer

01. Søndag: Vi møtte bror Max og eier for litt lek og skravling. Forrige gang var i november og det har skjedd mye på de månedene. De er ca like høye, men Max hadde blitt veldig mye kraftigere siden sist.


Mikke & Max.

02. Mikke røyter. Mye! Og ved siden av Max så man faktisk hvor nedrøytet han nå er.

03. Tirsdag: Herligherlig kurskveld! Mikke er så morsom å trene med!

04. Nå begynner jeg å bli lei snø og vinter. Ikke bare fordi det er glatt og kjipt å gå tur, men jeg føler det ikke blir noe vettuge bilder utendørs om dagen. Og vi vil gå spor!


Aussiefrøken som ble bestevenn da hun oppdaget godiset i lommen.

morgenfugl

04.02.2011 // hverdag // 0 kommentarer

Jeg har igjen blitt minnet på at jeg burde virkelig få meg en bedre døgnrytme. Jeg begynner på jobb om ikke så lenge, og siden dagen er fullstappet til sent i kveld bestemte jeg meg for å stå opp tidligere og få unna litt skolearbeid og annet. Og plutselig har jeg fått gjort skolearbeid, sendt et par jobbmailer (spennende med nye prosjekter på gang!) og til og med en liten klikkerøkt (flatdekk, sånn for moro skyld). Samvittigheten overfor Mikke er også helt klart bedre når jeg vet han har fått bruke hodet litt før en lang dag alene. Nå ligger han på føttene mine og virker å storkose seg med et ben. Så gjelder det bare å huske dette neste gang man skal på jobb også…

(Og nå har jeg til og med fått svadablogget!)