web analytics
Hei Mikke!

På ville veier!

30.08.2010 // bruks // 0 kommentarerJeg tror det er godt bikkja skal bli sporhund – da slipper vi kanskje at jeg stadig ender opp på ville veier.

Akkurat heldige med været kan vi ikke si vi var, men det var vi med instruktøren Espen Lindgren. Selv om jeg gikk både kurs og noe spor i ettertid med Richie, så var det nå godt med en oppfriskning. Dag 1 gikk hovedsakelig til å få ideen bak det hele inn i det lille hodet hans. Litt vimsete og fortsatt valp så var ikke det alltid det letteste, men vi fikk da noen fine og lek er defintivt den beste belønninga her.

Dag 2 ble det for vår del godbitspor for å jobbe med konsentrasjonen, mens andre gikk blant annet asfaltspor (en vakker dag!). Dagens høydepunkt var defintivt da Espen bestemte seg for å krysse sporet og så stå helt inntil mens Mikke er i gang. Jeg ble nervøs, jeg, for med en menneskeglad kamikazekelpis kan allting skje. Men Mikke overrasket han, i alle fall meg, for han marsjerte rett forbi med snuten i bakken og så ikke ut til ense Espen i det hele tatt! Det er kult det!

gjørmebad.

16.08.2010 // hverdag // 0 kommentarer

For vår del ble Bjerkeeventyret veldig kort:

Da jeg ikke ble innkalt til arbeid av FBK i år var planen å tusle rundt, se på fine hunder, prate litt med hundefolk og muligens også bruke penger man ikke hadde. Litt nervøs var jeg; settingen var rimelig ny for Mikke, men han cool og tigget heller litt godbiter.

Like moro var det ikke en halvtime senere da kamikazekelpien våknet. Det endte opp med gjørme fra topp til tå, i øret, på kameraet og til og med i bh’en og jeg kastet inn håndkleet noe tidligere enn planlagt. Men man kan jo ikke gjøre noe annet enn å le av det – klær og hund kan heldigvis vaskes!

gi meg mat!

10.08.2010 // hverdag // 0 kommentarer


..sa Mikke og slang skålen veggimellom.